Важливе
Запальне нічне шоу з чуттєвими відступами: як MONATIK виступав в IBIZA

Запальне нічне шоу з чуттєвими відступами: як MONATIK виступав в IBIZA

Український трендовий співак, композитор та танцюрист MONATIK (Дмитро Монатік) 8 червня вкотре відвідав Одесу, ставши спеціальним гостем у пляжному  клубі Ibiza. Його хіти підкорили ледь не половину країни,  шоу – завжди яскраві,  а пісні – емоційні. Тому й не дивно, що цей харизматичний чоловік зібрав повний клуб!

Попри те, що виступ було анонсовано  на 22:00, попередній досвід концертів у подібних закладах показував, що  співак з’явиться на сцені не раніше, ніж о першій ночі. Втім, вже близько 23:00 біля сцени зібралось  чимало бажаючих опинитись поближче до улюбленого виконавця,  а опівночі весь майданчик перед сценою вже був заповнений! А поки всі очікували головного гостя, глядачів розважали спокусливі танцівниці та танцюристи,  які презентували нову колекцію одного з українських брендів одягу.

Не всі змогли витримати довгі години очікування, адже Монатік вийшов на сцену аж о 2:30! Проте,  якщо хтось встиг втомитись за цей час, то виконавець швидко змусив усіх оживитись своєю новою піснею «То, от чего без ума», піднявши зі своїх столиків навіть VIP-гостей.

Упродовж  наступної години виконавець порадував прихильників виконанням своїх головних хітів – «Кружит», «Важно», «Витамин D», «УВЛИУВТ», «Мокрая», «Вечность» та інші. Попри досить коротку для виконавця такого рівня програму, Монатік двічі проспівав свою, мабуть, найвідомішу композицію «Кружит» і навіть встиг поспілкуватись із залом, вибачаючись за такий пізній вихід та розповідаючи про свої враження від Одеси. Варто сказати, що всі його концерти відрізняються тим, що Дмитро просто спілкується зі слухачами, без підготовок і завченого  тексту.  І цього разу він відмітив, що його виступи в Одесі завжди особливі, адже море та по-справжньому щирі люди створюють свою неповторну атмосферу.

Окрім того, наприкінці концерту він прочитав один зі своїх зворушливих та чуттєвих віршів, змусивши значну частину аудиторії( а це переважно дівчата) вимкнути свої камери на телефонах та вслухатись у голос артиста. Схоже, що такі епілоги для Монатіка стають вже доброю традицією, що не може не радувати.

 

MONATIK створив яскраве та стильне шоу на  сцені клубу Ibiza з клубами диму та стовпами вогню, не раз підхоплюючи танці свого професійного балету та підтверджуючи своє звання не просто «співака, що танцює»,  а й хореографа. Окрім того, деякі зі своїх композицій співак виконав, граючи на гітарі та клавішах, від чого аудиторія була в цілковитому захваті та ще активніше взялась підспівувати відомі пісні.

І хоч концерт закінчився у зовсім недитячий час, о 3:30,  більшість виходили з  клубу активно підтанцьовуючи та обговорюючи концерт. Хтось відмітив, наскільки професійні та яскраві були дівчата в балеті, хтось – що співак був в особливо гарному настрої,  а хтось просто залишився під враженням від відвертого виконання вірша. В будь-якому разі, кого не спитай,  усі б погодились, що Монатік – це не просто талановите виконання пісень. Монатік – це запальні танці, чуттєві відступи та щирі емоції виконавця,  якому по-справжньому віриш.

Автор: Ірина Продан

Світлини надані автором