Важливе
Чи вірите ви у випадковості?

Чи вірите ви у випадковості?

Прочитавши назву книги французького письменника, фахівця у сфері особистого розвитку (як запевняє Вікіпедія) Лорана Гунеля « Бог подорожує  інкогніто»,  я чекала розповідь з легким фантастичним напиленням про втручання Бога у людські долі.  Та насправді, для назви швидше слугувало б поняття «випадок» – це є Бог, який подорожує інкогніто. Все ж  присмак фантастики після прочитання залишився, проте, як після ненав.язливої, але написаної із сенсом книги.

      Чи впевнені Ви у собі? Чи стане Вам сили не пливти за течією сучасного матеріального світу? Чи важливо залишатись вірним своїм принципам в колі не однодумців? Книга, а точніше детальний, покроковий план дій, дає свій, можливо дещо чудернацький, варіант рішення.

     Автор ставить перед головним героєм титанічне завдання – кинути виклик самому собі, вступити із собою у двобій. Шанс змінити своє життя випадає кожному, та чи кожен його помітить, зможе використати? Як іноді вагання, надмірне зважування всіх «за» та «проти», вигадані страхи перешкоджають успішній самореалізації особистості. Автор спонукає до змін, взяти власну долю у свої руки.

     Також не залишає байдужим те, як в книзі показані людські стосунки. В нашому матеріально-гаджетово-цинічному  світі ніколи не зайве нагадування – при  будь-яких обставинах важливо залишатись ЛЮДИНОЮ. Автор дуже грамотно, часом зворушливо, часом жартома нагадує нам про це.

      Тож сміливо раджу прочитати цю книгу вільного вихідного дня наодинці з горнятком смачного чаю. Порція позитивних думок, бажання перевірити на собі хоча б частину  випробувань головного героя та побувати в Парижі вам гарантовані.

        «Ти щасливий, коли змінюєшся сам, а не коли щось змінюється навколо…» стверджує Лоран Гунель « Бог завжди​ подорожує інкогніто».

Автор: Наталія Кулик

Фото з Інтернету