Важливе
“Бути вільним” у музиці

“Бути вільним” у музиці

Нещодавно у клубі «Пікассо» гурт «Біла Вежа» відіграв концерт на підтримку нового альбому «Бути вільним». Львів – одне з 10 міст України,яке відвідав гурт. Нова платівка, за словами музикантів, стала міксом справжніх рокових композицій та романтичних балад.

Люблю такі вечори, теплі  спогади про які живуть ще довго-довго. Саме таким став для мене концерт «Білої Вежі». Хоча я і замерзла, чекаючи у черзі до входу, та мені вдалося познайомитися з двома дівчатами, які виграли квитки на концерт.«Це було так неочікувано! Зробили репост у день, коли має відбутися концерт і через 3-4години нам пишуть що ви виграли квитки!»-, говорить одна з моїх нових знайомих Діана.

Нарешті ми в середині… Через тривале перебування на морозі наші кінцівки погано рухаються і ми вже не можемо дочекатися, коли почуємо шикарний вокал соліста гурту. І ось  на сцену виходять музиканти. Вечір обіцяє бути незабутнім.

23

«Біла Вежа» зіграли пісні з нового альбому, виконали кавер на пісню «Не твоя війна» гурту «Океану Ельзи». Фронтмен Максим Іващенко наголосив, що не можна забувати про події, у вирі яких знаходиться Україна на даному етапі й виконав пісню «Виростеш ти, сину»  на слова В. Симоненка.

Нагадаю, що у  2015 році гурт брав  участь у шоу «Х-Фактор» і потрапив до п′ятірки фіналістів. Після цього відбувся перехід від більш важкого звучання до альтернативного. Також гурт дещо змінив склад, відмовившись від клавіш. На жаль, через  це ми не змогли почути деякі вже улюблені треки. На концерті музиканти зіграли тільки нові пісні й навіть на біс виконали деякі з них повторно. Максим Іващенко весь час повторював: «Ви дивовижні!», дякуючи публіці за проспівані напам′ять пісні.

Час пролетів надзвичайно швидко. Діана ділиться враженнями: «Концерт був незабутнім,я задоволена що прийшла ( тільки якби ще б раніше нас пустили, то ціни б їм не було)» . Такі концерти справді потрібні, щоб відійти від обмежень, забутися серед нав′язливих буднів і завжди пам′ятати, що потрібно «бути назавжди  вільним від брехні, коли морок навкруги».

21

Автор: Марія Масюк

Фото надані автором