Важливе
«Оскар та Рожева пані» завітали до Львова

«Оскар та Рожева пані» завітали до Львова

Кілька днів тому  у Львівському театрі  Заньковецької  показали столичну виставу «Оскар та Рожева пані». У центрі сюжету сум,рак,страх і смерть. А також  довіра,любов та Бог.

1
Однойменна книга Шмітта просто надзвичайна : вона змушує озирнутись навколо і побачити скільки добра ми можемо зробити. Вистава і її інтерпретування відомої української акторки Ірми Вітовської та митецьким колективом просто заворожила. Надзвичайно якісна робота : чарівні ілюстрації,які переносять тебе у різні місця подій, музика Океану Ельзи,коли слова зайві та,звісно ж, гра акторів,які перевершили самих себе.
Вражає не лише блискуча робота,а й мета цього проекту : збір коштів на паліативну допомогу важкохворим. Надзвичайно сподобалась фраза Ірми :

” Життя наче мандрівка поїздом. Кожен виходить на своїй зупинці : хтось на шістдесятій,а хтось на десятій, першій. Але кожен має право на чисту постіль і гарячий чай”.

Дуже й дуже раджу відвідати цей захід і хоча б так допомогти зробити життя інших менш болісним. Ця вистава торкнеться всіх,обіцяю.

2

 Автор: Віта Євстіфеєва

  Фото з Інтернету