Важливе
Вартові мрій

Вартові мрій

Цієї зими наші співвітчизники мають унікальну нагоду побачити  друге унікальне 3D-шоу “Вартові Мрій”, яке зачарує з перших секунд.

мрії1Вже від початку розумієш, що тебе очікує щось дуже несподіване та дивовижне, ніби зараз потрапиш до якогось інакшого світу. З перших нот та перших секунд тебе захоплює атмосфера, передноворічний стан та інтрига.

мрії2

Звичайні городяни, відомі танцюристи, актори, співаки, шоумени, загалом вся українська еліта зі своїми дітьми: всі зійшлися для перегляду неперевершеної сімейної зимової казки, яка повертає назад у незабутні дитячі спогади.

мрії3

Вражали та дивували всіх своєю професійною роботою танцюристи, акробати, гімнасти, циркові артисти і всі, хто були поза сценою, але вклали сил не менше за акторів, яких ми споглядали, навіть самих найзатятіших критиків подібних вистав повернули у 5-річний вік.

мрії4

Розробкою цього проекту були Тала Онищук (директор творчого об’єднання СТБ) та режисер-постановник Костянтин Томільченко (хореограф, суддя шоу «Танцюють всі!» та ведучий шоу «Україна має талант» на каналі СТБ).

Сподіваємось, що це не останнє дивовижне творіння цього телеканалу, цих людей і всіх, хто брав участь. Бажаємо їм творчого натхнення та наснаги.

Автор: Лєра Мельник

Фото Наталії Дзятківської