Важливе
Фільм для роздумів чи як розвага?

Фільм для роздумів чи як розвага?

З кожним роком на екранах країни з’являється все більше і більше фільмів різних жанрів. Кожен може вибрати собі те, що йому до душі. Одні вибирають мелодраму, де насичений сюжет, інші фентезі, а комусь до вподоби жахи. Будь-який фільм має свого глядача. Кіномистецтво починалось з чорно-білих фільмів і в сучасності можна помітити на екрані різноманітні спец ефекти, але чи не втрачається при цьому сюжет і філософія фільму?

Головне, це якісна зйомка

Мій улюблений жанр пригодницький. Найбільше потребую змісту і якісної зйомки.
(Ярина)

Потреба філософії

Люблю фантастику. Як повітря потребую філософії у фільмах.

(Дмитро)

Під настрій                                                           

Улюблених жанрів є декілька. Коли я вирішую вечором переглянути фільм,його жанр буде залежати від мого настою, наприклад, це можуть бути як кінокомедії так і мелодрами,як історичні фільми так і фентезі. Надаю перевагу все ж таки художнім фільмам, а не документальним.
Якби мене запитали 1-2 роки назад, це були б фільми, тематика яких розваги,на сьогоднішні мене більше підкуповують цікаві сюжети.

(Оля)

Любов до розваг

Мій улюблений жанр комедії, особливо про студентів.
Я фільми дивлюсь для позитивного настрою, і тому у фільмі повинно бути як найбільше позитиву, тобто розваг.(Володимир)

таксі

Побільше стрілялок

Улюблений жанр – це бойовик, сімейний, фантастика, ну і, звичайно, комедія. Подобаються такі жанри, тому що люблю стрілялки, щось фантастичне і пов’язане з комедією.

(Віктор)

Для роздумів

Я люблю дивитись всі фільми, у яких є зміст. Це мелодрами, драми, пригоди, інколи фентезі. Але виключно шукаю фільми, в сюжеті яких є над чим задуматись.

(Мар’яна)

Рівність в потребах

Мені подобаються мелодрами і комедії. Потребую однаково розваг і філософії, залежно від фільму.

(Леся)

Романтика у поєднанні з розвагами

Мій улюблений жанр мелодрама. У фільмах потребую більше розваг.

(Люба)

Потреба у розвагах

Я люблю дивитись комедії. Потребую більше розваг у фільмах, але залежно від настрою.

(Андрій)

Містика у фільмах

Улюблений жанр – фентезі. Якесь сучасне, але не страшне. Фільм повинен затягувати. Так, як в свій час всі на «Сутінки» «підсіли». Хотілось би, щоб і розваг,  і філософії рівномірно. В кожному фільмі має бути щось, над чим можна своєчасно посміятись,так само і задуматись або взяти щось для себе.

(Даяна)

романтікE

Душа потребує роздумів

Я люблю мелодрами, характер такий, ще залишились в мені рештки романтика. Більше потребую філософії, адже хто думає, той існує, та й розваги минучі, а вічне залишається.

(Олександр)

Моторошний сюжет

Мій улюблений жанр фільму –  це жахи. У цьому жанрі мені подобається, що потрібно налякати глядача, вселити почуття хвилювання та жаху, створити напружену жахливу атмосферу чи нестерпного очікування чогось жахливого, як-от фільми про вампірів, про зомбі і ще багато інших фільмів. Можу сказати, що крутий фільм «Дзвінок». Потребую більше розваги.

(Аня)

Автор: Оляна Польова

Фото: з Інтернету

фільм4