Важливе

Про що лунає «Мелодія кави у тональності кардамону»?

Презентація «Мелодії…» родом із XIX сторіччя пройшла у книгарні «Є». Вишукана симфонія кохання, яке заборонене – основа сюжетної лінії нового роману Наталії Гурницької. Письменниця створила атмосферу кохання дівчини до старшого, вже одруженого мужчини.

Наталія з захопленням ділиться переживаннями, що були при написанні книги. Містичні випадковості та вісім років роботи над романом передували дебюту економістки у ролі письменниці.

«Ефект присутності» – фішка роману. Це своєрідний репортаж, написаний простими словами, такий, що передає епоху в деталях.

Кохання Анни та Адама – нетипова історія. Стосунки протягом усього роману розвиваються досить поступово. Прототипи героїв – бабця та дідусь Андрея Шептицького, авторка розповідає, що від них є тільки частинка оскільки це те, що надихало, а не те, що описано.

Зараз жінка у процесі написання продовження, яке не планувалось. «Герої просто не відпускають», – ділиться Наталія Гурницька. Вона пише: під музику, на кухні і просто у вільний час. Отож чекаємо на представлення нової роботи.

Автор: Олена Литвинова