Важливе
5 причин переглянути “Ла-Ла Ленд”

5 причин переглянути “Ла-Ла Ленд”

Зараз час канікул, тому мільйон юзерів по всьому світу шукають фільми і серіали, які варто переглянути. Один з найпопулярніших запитів в Google, «фільм який точно зацікавить».  Тому я вирішила поділитися з Вами чудовим мюзиклом і написала 5 причин подивитися.

Перша причина це звичайно – неймовірна музика. Кожна пісня виконана акторами під чудовий оркестр. La-la Land – це мюзикл і я вас запевняю, що саундтрек  і постановка кадру не будуть Вас дратувати, навпаки – зроблять візуальну картинку ще більш цікавою.

Друга причина – це актори. Грають вони чудово, Емма Стоун і Райан Гослінг закохує в себе, і ти починаєш співпереживати героям, ти віриш кожному слову, кожній пісні та  емоції. Вони створюють навколо себе атмосферу казки, що переплітається з їхніми непростими долями.

Третя причина і одна з головних – це сюжет. Якщо Ви людина творча (напевно кожен такий в душі, якщо пошукати ), у Вас обов’язково є мрія і цілі. У фільмі ж є дві таких позиції – музика і кіно. Гослінг – музика, Стоун – кіно. Сюжет переплітає вибір людини і рішення, що зумовлює їх наслідки до самого кінця життя. Буває, що потрібно обирати поміж любов’ю до людини і любов’ю до своєї справи. І  наприкінці фільм дає відповідь: а можливо, непотрібно було обирати?

Четверта причина це колір, а точніше гама. Якщо  Ви художник, дизайнер або просто естет, то Вас повинна підкорити кольористика фільму. Від  : жовтого до пастельно синього. Після кіноперегляду, Ви вигадаєте нові малюнки або варіанти удосконалення інтер.єру у власній оселі.

Ну і звичайно, остання причина це – мотивація. Після цього фільму хочеться творити, Вірити у диво, і – багато працювати. Кожен діалог, пісня побудовані на маленьких частинках усвідомлення, що кожна мрія – це велика робота над собою, і любов до того, що ти робиш.

Дивіться хороші фільми. Читайте нас і знаходьте мотивацію у всьому, що робите.

Автор: Анастасія Лунгу

Фото з Інтернету