Важливе
Як тримати рівновагу  (рецепт Елізабет Гілберт)

Як тримати рівновагу (рецепт Елізабет Гілберт)

«Їсти, молитися, кохати»,– роман американської письменниці Елізабет Гілберт про пошуки, про істину, про насолоду і про щастя. Сповідь жінки, яка втекла із галасливого міста шукати себе і своє, розлучившись і втративши все до останньої копійки. Ліз, розчарована і позбавлена задоволення, вчиться жити по-новому. Їсти спагетті, незважаючи на тісні джинси, молитися серцем довгі години і кохати, немов вперше.

Історія, поділена на три розділи: Італія або «ти те, що ти їси» чи 36 історій про пошук насолоди; Індія або вітаю нашу зустріч чи 36 історій про пошук віри; Індонезія або «навіть у мене в трусах усе помінялося» чи 36 історій про пошук рівноваги. Чудова структура, яка не позбавлена логіки.

Бажаєте дізнатися більше про країни трьох «І»: культура, кухня, історія, колорит – у цій книзі є все, що потрібно.

Смачно, легко, весело,ненав`язливо і без зайвого пафосу написана книга, яку  поціновувачі друкованого слова вже давно охрестили жіночою Біблією. Неймовірна історія, яка залишає по собі захват і мотивацію, неповторна по вкладеному досвіду.

Палітурка, на якій зображено жіноче обличчя із спокійним, впевненим і мудрим виглядом, яке вимальовується із легких мазків пензля, що характеризують рух довкола,– «Жінка, яка є в гармонії із світом». Саме таке обличчя виринає з уяви під час чтива.

Нестандарте письмо, яке радше нагадує жіночий щоденник (хоча в якійсь мірі книга таки і є щоденником), відкриває світ для читача. Виникає враження, що ви просто розмовляєте із автором книги.

І якщо Ви не знаєте чи розстелити килимок для медитацій о пів на 10 ранку і щиро молитись Богу, чи піти з`їсти найсмачніше фісташкове морозиво, як це роблять справжні італійці;Ви загубились шукаєте себе – то ця відкрита сповідь, цей внутрішній монолог для Вас.

Автор:Софія ТИМО

Фото з Інтернету, світлина із книгою надана автором публікації