Важливе
«Живий» путівник по Італії у новій книзі Надійки Гербіш

«Живий» путівник по Італії у новій книзі Надійки Гербіш

Надійка Гербіш- це одна з найсвітліших письменниць в Україні. Такий невеличкий промінь добра,яка дарує світло та пише надзвичайні книги. Одна з останніх її чарівних книжок – “Мандрівки з Чарівним Атласом. Венеція”.

4

Надійка Гербіш із новою книгою

       Ця книга просто живий путівник по найкрасивішому місті Італії. Пригоди невгамовних Луки та його сестри Терезки прикрашають чудесні ілюстрації Богдан Боднар. Оскільки книга видана ВСЛ, то тут й нема питань про якість книги. Адже у видавництві Старого Лева лиш найцікавіші та найгарніші книжки.

2

Ілюстрації “Мандрівок з Чарівним Атласом”

Розгорнувши книгу “Мандрівки з Чарівним Атласом” ви потрапляєте в затишний кабінет дідуся головних героїв, де вони й знаходять чарівний атлас, який переносить їх у будь-яку точку Землі без ніяких труднощів з добиранням й без відліку часу. Мандрівний Атлас не лише перемістив діток у Венецію, а й подарував незліченну кількість цікавинок про це місто і нових друзів,які надзвичайно тепло прийняли гостей.

3

Фантазійні вулички Венеції

Ця книга найбільше смакує з круасанами та смачним какао,тому не гайте часу і поринайте у світ подорожей з Лукою та Терезкою.
P.S. Як обіцяла невгамовна мандрівниця Гербіш,незабаром ця кількість поїздок збільшиться і ви зможете ще більше насолодитись чарівними містами.

1

 Автор: Віта Євстіфеєва

Фото з Інтернету