Важливе
Надзвичайно музично та сильно

Надзвичайно музично та сильно

Хочете отримати трохи натхнення? Якщо так,то обов`язково подивіться фільм “Одержимість”. Ця кінострічка просто кишить мотивацією та хорошою музикою. Після перегляду в голову приходить лише одне слово: “бомбезно”.

evmCaIN85YQ

Кінострічка оповідає про молодого студента Ендрю,який хотів стати великим барабанщиком. Чесно кажучи, раніше не думала,що цей музичний інструмент такий важливий та важкий у плані гри .

gmfI_R_GMQg

Отож, Ендрю потрапив на навчання до Флетчера, популярного музиканта. Попри те,що вчитель був надзвичайно талановитим,він ще й був дуже брутальним : міг обзивати учнів,кидати в них музичними інструментами, або ж бити по обличчі доти,поки учень не зрозуміє власну помилку. Наш головний герой вмів грати досить добре, але Флетчер хотів зробити його кращим,тому ніколи не хвалив та критикував виступи студента. Проте хлопчина, незважаючи на поразки,тобто провали на концертах і вигнання з університету, приходив додому і безперервно грав на барабанах. Грав до болю та крові, допоки гра не ставала ідеальною.

ytg7MhB-tww

FyOs-SAEZs0
Фільм дуже сильний та тримає в напруженні до самого закінчення. Добре підібрані актори, шикарна музика. Цей фільм просто повинен бути у кожного в списку “must see”. А в записнику повинна бути виписана фраза Флетчера :

“ Нема на світі слово більш шкідливого,аніж “молодець”. Воно руйнує все”.

 Автор: Віта Євстіфеєва