Важливе
Квітка, що іде за Сонцем

Квітка, що іде за Сонцем

Сьогодні вона сидітиме мило та смиренно, щось клацаючи на улюбленому гаджеті. Її чай повільно остиває, без крихти цукру. Вона не любить гарячі напої з цукром. Адже саме без нього смак справжній, без лишніх наворотів та пафосу.

Ковтки «ліптону» не навіюють на неї сон чи нудьгу. Можливо, саме зараз вона вирішить полетіти за напрямком вітру у нові, нерозгадані для ще її такої юної душі світи. Вона подібна соняшнику: бо не «гризеться» проблемами, що робити, куди йти – вона просто іде за Сонцем…

Її веде внутрішня сила та здатність до ризику. Навчитися життя із конспектів чи еталонних шаблонів неможливо. Ця дівчина-сонце має рідкісну здатність відчувати аромат та брати на дотик мить цього дня. Тут і тепер. Вона своїми маленькими ручками сміливо зламує рамки стереотипів та пересторог.

17.04.2014.3

Вона все вирішить раптово. Ось, вже одягає зручну майку та джинси, одночасно малює вії і їсть шоколадку, а потім – летииить… Та так стрімко!

Вона скаче по сходах до вечірнього Високого Замку, йде п’ять кілометрів по засніженому Львову( коли інші мешканці із цокотом в зубах прилипають до заморожених вікон).

«Вічна камера зберігання» пульсує у її жилах. Пристрасть до мандрівок і авантюр, безперервний рух та хоробрість – ось розшифрування її Імені.

Що таке нічний автостоп чи енна кількість безсонних годин революції? Для неї – звична, буденна справа.

Гучні, сповнені витримки та водночас ніжної доброти удари серця розносяться хвилями позитивної енергії до кожного, хто із нею поряд.  Соняшник – це найсильніша квітка, вона не просто має місце під сонцем. Вона сама продукує тепло, сміх, забирає втому та відчай. Навіть самий страх боїться приблизитися до неї. Дівчина-сонце має багато дорогоцінностей – два  блискучих, вишуканих бурштини,  темний, довгий  шовк, вкрадений у цариці-ночі, заманливу усмішку теплої річки, та густі-прегусті ранкові проліски.

pGn3vo0zGKY

Щира грайливість її лиця висмоктує із тебе колишню суєту і невпевненість, а навзамін дарує  якусь надчуттєву безмежність та наче розковує душу. І ти вже із нею готовий кудись полеліти. Чи то у  невідомість, чи то у пригоду. Байдуже – чи в ніч чи в ранок. Вона швидко доп’є свій давно охололий чай і покличе у справжнє життя, на волю від власних обмежень, до Сонця, яке їй завжди нашіптує тільки правильних шлях.

Автор: Катерина Воронова