Важливе
Серіали для зимових канікул (ДАЙДЖЕСТ)

Серіали для зимових канікул (ДАЙДЖЕСТ)

Вже давно не секрет, що ера Netflix та HBO  захопила всю аудиторію і не дивно. Коли студії випускають цікаві серіали – професійні , то чому б не дозволити захопити їм цілий світ?

  1. «Справжній детектив» – сподобається тим, хто любить розслідування та заплутаний сюжет загалом. Це не просто серіал, а мистецтво – розділене на серії (я говорю виключно про перший сезон. Не раджу серіал людям зі слабкими нервами – є моменти, що можуть вас відштовхнути і просто будуть занадто тяжкими.
  2. «Дуже дивні справи» – це атмосфера 80-х, загадки, персонажі, які, я впевнена, стануть культовими і чудові, хвилюючі саундтреки. Мене захопило з 1 серії і не відпускало до останньої.
  3. «Твін Пікс». Напевно треба було починати з нього адже багато серіалів дуже схожі на нього. Це загадкова історія, що супроводжує вас страхом. «Вогонь, іди зі мною»
  4. «Темрява». Його я раджу подивитися наприкінці. Якщо у рох попередніх мені вистачало всього: жаху, детектива, сюжету. То цей серіал залишає бажати кращого, але якщо немає інших цікавих справ, аніж занурення у примарний екранний світ, то ласкаво прошу!

Автор: Анастасія Лунгу

Фото з Інтернету