Важливе
«Листи до М» – неповторна та чарівна магія святкового настрою.

«Листи до М» – неповторна та чарівна магія святкового настрою.

Новий рік, Різдво, та низка передріздвяних свят – яка це чудова пора! Справи на роботі більш-менш завершено, новорічне меню та розважальна програма визначені, якщо пощастить,то ще й  погода подарує легкий морозець та вдосталь снігу. Ну що ще можна бажати, щоб радісно та з легкістю підвести риску під пройдешнім роком?

Але все може трапитись, наприклад, накопичився мільйон проблем,  щось «неклеїться» у житті та з рештою просто не має новорічного настрою. Що ж тоді робити? Не здаватися!!! Протестуйте проти невдач та створіть новорічний настрій власноручно!!!

Є безліч варіантів: попри все змусити себе прикрасити ялинку, оселю гірляндами та дощиком. Можна повештатися всілякими різдвяними ярмарками, навіть магазини, торгові центри у цю пору своєю ошатністю, новорічними прикрасами вже переносять у казку. Та мені найбільше припадає до душі варіант створити відповідний настрій всередині себе, у голові, у серці – переглянути тематичні кінострічки. Ми знаємо безліч таких фільмів, які нам транслюють щороку у будь якому порядку всі телевізійні канали. Можливо, вони й допоможуть у вирішенні даної проблеми, та погодьтеся коли кожної хвилини знаєш чого очікувати, то це нудно, банально та неефективно.

Одна чудова знайома нещодавно порадила мені переглянути польський фільм « Листи до М». Сказати, що я була у захваті-не сказати нічого. Так, стрічка надто романтична, трішки наївна, але яка добра та світла. Перегляд, зайвий раз, впевнив мене у тому, що поляки знають як  поринути у  атмосферу Різдва та всіх традицій, що стосуються родини, чи сімейного затишку.

Вашій увазі відкриються кілька ситуацій які стаються на передодні дня Святого Миколая з різними людьми, цілими родинами. Здається ситуації безвихідні, але якщо віриш у щось, прагнеш змін на краще понад усе та ще й сьогодні таке чисте, світле, величне свято – можливо все. Неважливо, чи ти дорослий, чи дитина головне вірити у святкову магію, тоді той хто чогось потребує обов’язково це отримає, знайдеться споріднені душа, яка Вас зрозуміє вислухає та підтримає.

Ну, і звісно кохання ! Як без кохання у свята. На мою думку, це чудова пора для того щоб відкритися зі своїми почуттями. Так, ризик та якийсь, можливо незначний відсоток невдачі мають місце, але як ще  дізнатися про взаємність. І, можливо, вже наступний день Святого Миколая, Новий рік, Різдво Ви зустрічатиме з дорогою для Вас людиною, а відповідний святковий настрій не змусить себе чекати!

Доречі, кінострічки «Листи до М» є друга та третя чистини, тому кому для заряду  потрібно більше позитиву, ласкаво прошу до перегляду!

Автор: Наталія Кулик

Фото з Інтернету